Uitzwaaien

Uitzwaaien

mei 9, 2019 Uit Door Vincent

Naast het bouwen van een Burton, was het ook mijn droom om mijn eigen 2cv een hoofdrol te geven bij onze trouwerij. Wat is er mooier dan met z’n viertjes in je eigen Eendje naar de trouwlocatie te rijden?
Wat hebben we samen genoten van dit heerlijke feest. en wat voelt het fijn om na precies tien jaar getrouwd te zijn met mijn grote liefde (nee, hier bedoel ik echt niet mijn auto).
Na de ceremonie werden we door onze vrienden en familie uitgezwaaid. Met het gerinkel van de blikken achter de auto, en het geleerd van de motor rijden we samen de avond in… Wat een fantastische dag was dit.

Deze rit geeft wel een dubbel gevoel, omdat dit ook de laatste officiƫle taak was van Waggel, zoals we de Eend liefkozend noemen. Na deze dag gaat de spreekwoordelijke zaag erin. De praktische voorbereidingen voor de ombouw gaan nu echt van start.

Gelukkig hebben we op de terugweg nog wel kunnen genieten van een flink stuk van de Mergelland-route, een stukje Nederland waar de met witte strikken versierde Eend zich erg in zijn element voelt.