Vooronderzoek

Vooronderzoek

mei 15, 2019 Uit Door Vincent

Voor ik aan de slag kan, moet ik eerst bij de RDW de identiteit van de hoofdonderdelen van de auto vast laten stellen. Dit is een klusje waarbij mijn vrouw me gelukkig kon helpen. Het is namelijk lastig om een Eend en een nieuw chassis mee te nemen naar een keuringsstation. Daarom zijn we in colone naar de RDW gereden. Ik voorop in de Eend, en mijn vrouw achter me aan met het nieuwe chassis op het dak van de Peugeot.

Gelukkig was het vaststellen van de identiteit van de hoofdonderdelen van mijn Eend slechts een formaliteit. Ik ben eerder na aanleiding van een APK ooit al meerdere keren bij de RDW op bezoek geweest omdat er nummers van de auto niet goed meer leesbaar waren. Bij deze bezoeken is reeds vastgesteld en vastgelegd. De vriendelijke keurmeester was dus vrij snel klaar.

op de brug

Na het labelen van de hoofdonderdelen van de auto en het vervangende chassis konden wenste de de keurmeester me veel succes met dit mooie project. Daarna konden we weer in colonne naar huis om alles in de werkplaats te zetten, klaar voor de start.